Jashaken Kapstokhaak Meubel 0028 Garderobebeslag Hoedamp; 02 E Ib76gyvYfm
4 De Kast Online ShopOtto Met In Deuren Inosign 8kP0nwO
Jashaken Kapstokhaak Meubel 0028 Garderobebeslag Hoedamp; 02 E Ib76gyvYfm
Spiegelglans Gastendoekjeshouder KopenOnline Blomus Bij Nexio c13lKTFJ
Kurt Meers
Jashaken Kapstokhaak Meubel 0028 Garderobebeslag Hoedamp; 02 E Ib76gyvYfm

Qtee is de flatterende naam van een gloednieuwe peer die 30 Haspengouwse telers op de markt brengen. Kenmerk van deze nieuwe variëteit is de gezonde rode blos. De ondernemers hopen met deze innovatie de crisis te doorbreken die is ontstaan door de boycot van Belgisch fruit in Rusland.

Door de ban van Poetin is vooral de Conference-peer getroffen. Reden genoeg voor de telers om over te schakelen op een alternatief. Zo’n 30 fruitkwekers zijn gaan experimenteren met de Qtee, een gloednieuwe peer die een mooie rode blos heeft en naar verluidt nog goed smaakt ook.

Fruitteler, exporteur en raseigenaar Kris Wouters is heel enthousiast: “Het is voor het eerst dat een peer met rode blos in Europa wordt gekweekt. De eerste reacties zijn heel positief. We verwachten er veel van, niet alleen in België, maar ook op de exportmarkten. In het Midden-Oosten is er bijvoorbeeld veel vraag naar ‘gebloste’ peren.”

Eén van de ‘believers’ is Karel Paesmans, fruitteler en eigenaar van Fruitsnacks. “Ik heb zo’n 10 hectare van de Qtee aangeplant”, vertelt hij. “Het is een innovatie waarvan we sterk geloven dat de Rusland-crisis mee doorbroken kan worden. Vanaf vandaag kan de consument de Qtee alvast vinden in de supermarkten en de kleinhandel.”Wood Steigerhouten Spiegel Diepe Ongeschuurd Lijst Met Hout n8P0wOk

Kave PatchworkKleur 'ralf' Eetkamerstoel Kuipstoel Oranje Home bf6y7g
M Graniet Spiegel Wit Wastafel Bruynzeel Blad 100 Meubelset Bino 4j35qRLA