2019 Dekbedovertrek Groen In Gradient Panther Sleeptime Tl3K1uFcJ
New Set BrAmbientedirect Hay 3dlgVoor Order 100cm Wandpaneel oWrdQBeCx
Natural Oak Wood Grey 60cm Badmeubelset Wastafel Saniclass Met MSzpUV
Kurt Meers
New Set BrAmbientedirect Hay 3dlgVoor Order 100cm Wandpaneel oWrdQBeCx

Qtee is de flatterende naam van een gloednieuwe peer die 30 Haspengouwse telers op de markt brengen. Kenmerk van deze nieuwe variëteit is de gezonde rode blos. De ondernemers hopen met deze innovatie de crisis te doorbreken die is ontstaan door de boycot van Belgisch fruit in Rusland.

Door de ban van Poetin is vooral de Conference-peer getroffen. Reden genoeg voor de telers om over te schakelen op een alternatief. Zo’n 30 fruitkwekers zijn gaan experimenteren met de Qtee, een gloednieuwe peer die een mooie rode blos heeft en naar verluidt nog goed smaakt ook.

Fruitteler, exporteur en raseigenaar Kris Wouters is heel enthousiast: “Het is voor het eerst dat een peer met rode blos in Europa wordt gekweekt. De eerste reacties zijn heel positief. We verwachten er veel van, niet alleen in België, maar ook op de exportmarkten. In het Midden-Oosten is er bijvoorbeeld veel vraag naar ‘gebloste’ peren.”

Eén van de ‘believers’ is Karel Paesmans, fruitteler en eigenaar van Fruitsnacks. “Ik heb zo’n 10 hectare van de Qtee aangeplant”, vertelt hij. “Het is een innovatie waarvan we sterk geloven dat de Rusland-crisis mee doorbroken kan worden. Vanaf vandaag kan de consument de Qtee alvast vinden in de supermarkten en de kleinhandel.”Voertuigen33828 Brio Brio Voertuigen33828 Voertuigen33828 TreinenWagons En TreinenWagons En Politiehelikopter TreinenWagons Brio En Politiehelikopter I6Ygy7mfvb

Kopeninterieurshop Of Woonkamer Kopeninterieurshop Keukenstoelen Kopeninterieurshop Of Woonkamer Keukenstoelen Keukenstoelen Woonkamer Of Keukenstoelen Of Woonkamer 0OPXknw8
5 Rgb Ledstrip 12 VoltLedstripxl 30 Led Dreamcolor Meter ymNn8O0Pvw