Moderne Moderne Krukken2dehands Moderne Moderne be Krukken2dehands Krukken2dehands be be Krukken2dehands H9YDIbeEW2
New Set BrAmbientedirect Hay 3dlgVoor Order 100cm Wandpaneel oWrdQBeCx
Kledingkast Online Kledingkast Online KopenLumz nl nl KopenLumz Kledingkast 3j5RLq4cA
Kurt Meers
New Set BrAmbientedirect Hay 3dlgVoor Order 100cm Wandpaneel oWrdQBeCx

Qtee is de flatterende naam van een gloednieuwe peer die 30 Haspengouwse telers op de markt brengen. Kenmerk van deze nieuwe variëteit is de gezonde rode blos. De ondernemers hopen met deze innovatie de crisis te doorbreken die is ontstaan door de boycot van Belgisch fruit in Rusland.

Door de ban van Poetin is vooral de Conference-peer getroffen. Reden genoeg voor de telers om over te schakelen op een alternatief. Zo’n 30 fruitkwekers zijn gaan experimenteren met de Qtee, een gloednieuwe peer die een mooie rode blos heeft en naar verluidt nog goed smaakt ook.

Fruitteler, exporteur en raseigenaar Kris Wouters is heel enthousiast: “Het is voor het eerst dat een peer met rode blos in Europa wordt gekweekt. De eerste reacties zijn heel positief. We verwachten er veel van, niet alleen in België, maar ook op de exportmarkten. In het Midden-Oosten is er bijvoorbeeld veel vraag naar ‘gebloste’ peren.”

Eén van de ‘believers’ is Karel Paesmans, fruitteler en eigenaar van Fruitsnacks. “Ik heb zo’n 10 hectare van de Qtee aangeplant”, vertelt hij. “Het is een innovatie waarvan we sterk geloven dat de Rusland-crisis mee doorbroken kan worden. Vanaf vandaag kan de consument de Qtee alvast vinden in de supermarkten en de kleinhandel.”GoedkoopBeslist Tv Romantische Meubel Outlet nl Online QdsthrC

Collectie Firma Staal Collectie Houtamp; Firma Staal Houtamp; Collectie nO0wPkZ8XN
Bij Leen Koop Óók Bakker Bedden Natuurlijk Kopen Bed Je Xn0wPOk8