Antieksite Welkom nl Welkom Antieksite Bij nl Bij Welkom Antieksite Bij nl Welkom YEHeD2W9I
Ethanol 6504 Sfeerhaard Bio Df Firefriend oQdxWrCBe
Prijs Staande Koopkeus Spiegel Beste De Koop Met Tegen In l5FJT3K1uc
Kurt Meers
Ethanol 6504 Sfeerhaard Bio Df Firefriend oQdxWrCBe

Qtee is de flatterende naam van een gloednieuwe peer die 30 Haspengouwse telers op de markt brengen. Kenmerk van deze nieuwe variëteit is de gezonde rode blos. De ondernemers hopen met deze innovatie de crisis te doorbreken die is ontstaan door de boycot van Belgisch fruit in Rusland.

Door de ban van Poetin is vooral de Conference-peer getroffen. Reden genoeg voor de telers om over te schakelen op een alternatief. Zo’n 30 fruitkwekers zijn gaan experimenteren met de Qtee, een gloednieuwe peer die een mooie rode blos heeft en naar verluidt nog goed smaakt ook.

Fruitteler, exporteur en raseigenaar Kris Wouters is heel enthousiast: “Het is voor het eerst dat een peer met rode blos in Europa wordt gekweekt. De eerste reacties zijn heel positief. We verwachten er veel van, niet alleen in België, maar ook op de exportmarkten. In het Midden-Oosten is er bijvoorbeeld veel vraag naar ‘gebloste’ peren.”

Eén van de ‘believers’ is Karel Paesmans, fruitteler en eigenaar van Fruitsnacks. “Ik heb zo’n 10 hectare van de Qtee aangeplant”, vertelt hij. “Het is een innovatie waarvan we sterk geloven dat de Rusland-crisis mee doorbroken kan worden. Vanaf vandaag kan de consument de Qtee alvast vinden in de supermarkten en de kleinhandel.”MuurdecoratieGewoonknus MuurdecoratieGewoonknus nl MuurdecoratieGewoonknus MuurdecoratieGewoonknus nl MuurdecoratieGewoonknus nl MuurdecoratieGewoonknus nl nl nl nl MuurdecoratieGewoonknus OXTPkuZi

Bistrot DeurenEmob 3 DeurenEmob 3 Keukenkast Keukenkast Bistrot Keukenkast DeurenEmob 3 Keukenkast Bistrot 543ARjL
Op Prijzen En Over Zitzak Beoordelingen srtdChQ